شنبه, 6 مرداد 1403
     ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
در ادامه طرح جهادی انجام عملیات هرس درختان ، علف كشی و نظافت بوستان غدیر شهر آبسرد انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری  و شورای اسلامی شهر آبسرد: در راستای ادامه طرح جهادی و به دستور فراهانی شهردار آبسرد عملیات هرس درختان و علف کشی و نظافت بوستان غدیر آبسرد انجام شد.

فراهانی در خصوص اجرای این طرح اظهار داشت : اجرای هرس درختان برای رشد تاج و ریشه ، متناسب سازی درختان با فضای سبز شهری ضروری است از همین رو این طرح بصورت دوره ای در فضای سبز معابر و پارکهای سطح شهر اجرا می شود .

وی افزود :  این طرح به منظور زیباسازی چهره شهر و  با هدف حفظ و نگهداری بهینه فضاهای سبز شهری علاوه بر هرس و پیرایش درختان ، وجین علف های هرز و نظافت تمام بوستانها سطح شهر در دستور کار واحد خدمات شهری و فضای سبز قرارگرفته و در حال اجرا می باشد.