شنبه, 6 مرداد 1403
     ۱۴۰۳/۰۳/۲۲
جلسه هماهنگی برگزاری جشن عید غدیر در شورای اسلامی شهر آبسرد

🔹جلسه هماهنگی برگزاری عید سعید غدیر باحضور صفی‌خانی رئیس شورای اسلامی شهر آبسرد، جانعلی‌زاده شهردار آبسرد، آقایان همایونفر، مرتضی قلی و بصیری دیگر اعضای شورای اسلامی، عباسی رئیس دفتر امام جمعه آبسرد و حومه، سروان صالح  پاوندی فرمانده حوزه ۳ بسیج امام حسن مجتبی(ع) شهر آبسرد، نماینده حوزه بسیج خواهران، قاسمی مسئول روابط عمومی شهرداری آبسرد در محل سالن جلسات  شورای اسلامی با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد.
🔹صفی خانی رئیس شورای اسلامی شهر آبسرد با بیان اینکه اهمیت واقعه غدیر خم برای الگوسازی در بحث ولایت پذیری است، غدیر خم  را مانند فرهنگ عاشورا دانسته و با اعتقاد بر
معرفی غدیر، افزود: باید آن را زنده نگه داریم.
🔹جانعلی‌زاده شهردار آبسرد یادآور شد: اسلام اعیادی بزرگ چون فطر و قربان دارد که بسیار مورد احترام مسلمانان جهان هست اما عید غدیر تکمیل کننده دین اسلام است؛ از این رو آن را عیدالله اکبر نام نهادند.
🔹وی اضافه کرد: واقعه غدیر خم مظلوم واقع شده و به درستی بیان نشده است، بنابراین قدردانی از غدیر، اقتدار شیعه را به نمایش می گذارد و تبیین  غدیر مظلومیت شیعه را برطرف می کند
درپایان مقرر شد برنامه جشنی در شأن و منزلت غدیر در شهر آبسرد باحضور مردم ولایتمدار و برنامه‌های شاد و متنوع در بوستان غدیر برگزار شود.